Online rendement
home   /   webdesign-zeewolde

Endless webdesign online rendement Zeewolde

Wij ontwerpen en realiseren duidelijke, overzichtelijke en technisch goed werkende websites, geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het maximale rendement halen uit uw internet investering staat centraal. Naast webdesign hebben wij ook de kennis en creativiteit in huis voor het ontwerpen van logo's, huisstijlen, informatiegidsen, flyers, folders, advertenties e.d..


Responsive webdesign  

Het gebruik van mobiel internet groeit nog steeds explosief. Daarom is het van belang dat je website ook op mobiele apparaten goed te lezen en te gebruiken is. Soms kiezen bedrijven ervoor een aparte mobiele versie van een website te (laten) maken voor tablets en smartfoons. Nadeel hiervan is dat bij een wijziging twee versies van de website moeten worden aangepast. 

Wij kiezen er daarom voor websites volgens het reponsive principe te bouwen. Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij een website geoptimaliseerd is voor het gebruik op een desktop computerscherm, een tablet en een mobiele telefoon. Dat wil zeggen dat de website mee schaalt met de afmetingen van het gebruikte scherm (PC, tablet, mobiele telefoon), zonder in te leveren op leesbaarheid of bruikbaarheid van de navigatie.

Wij kunnen voor u een geheel nieuwe responsive website ontwerpen, een door u aangeleverd design vertalen naar een responsive website of uw bestaande website ombouwen naar een responsive versie. 

  Offerte aanvragen
Zullen we
afspreken? Goed idee