Zoekmachine optimalisatie
home   /   marketing  /   google_partner

Google partner


Sinds 2015 is Endless webdesign gecertificeerd Google partner. Dat wil zeggen dat Google Endless erkent als professioneel Google Ads en Display Specialist.

Deze Google Ads-certificering is een professionele certificering die wordt toegekend aan personen die hebben aangetoond middels het afleggen van een examen, dat ze de algemene en geavanceerde functies van Ads en Google Display beheersen.

De Partner-status betekend dat Endless webdesign volgens Google over Ads-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de Ads-bestedingsvereisten voldoet, voor omzetgroei voor bedrijf en klant heeft gezorgd en het klantenbestand heeft uitgebreid.

Met deze kennis kunnen wij voor u een doeltreffende Google Ads en/of display campagne samenstellen en begeleiden. We hebben wekelijks contact met de adviseurs van Google om lopende campagnes te analyseren en bij te sturen waar nodig. Dit alles om ervoor te zorgen dat u de hoogst mogelijke conversie uit uw campagne haalt. 

Naast de Ads en Display certificering zijn wij ook voor Google Analitics en Google Mobile Sites gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een online campagne voor uw bedrijf, maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 

 
Zullen we
afspreken? Goed idee