Online rendement
home   /   kenniscentrum

Kenniscentrum


Algemeen

 • Wat kost een website

  De kosten van een website variëren afhankelijk van de grootte, het ontwerp en de functies van de website. Een eenvoudige website kan worden gemaakt voor een paar honderd euro, terwijl een complexere website met veel functies duizenden euro's kan kosten.

  Hier zijn enkele factoren die de kosten van een website kunnen beïnvloeden:

  • De grootte van de website: Een grotere website met meer pagina's en inhoud zal meer kosten om te bouwen dan een kleinere website.
  • Het ontwerp van de website: Een complexer ontwerp met veel afbeeldingen en video's zal meer kosten om te maken dan een eenvoudiger ontwerp.
  • De functies van de website: Een website met veel functies, zoals een online winkel, een forum of een blog, zal meer kosten om te bouwen dan een website met minder functies.
  • De ervaring van de webontwikkelaar: Een ervaren webontwikkelaar zal meer kosten voor zijn diensten dan een onervaren webontwikkelaar. Endless webdesign is al 25 jaar een betrouwbare (internet) partner voor een groot aantal bedrijven, particulieren en lokale overheden.

   

 • Is er maatwerk mogelijk

  Ja, er is maatwerk mogelijk voor zowel webdesign als applicaties. We kunnen een website of applicatie ontwerpen en ontwikkelen die volledig aan jouw specifieke behoeften voldoet. We hebben veel ervaring met het ontwikkelen van maatwerkoplossingen, en we kunnen je helpen om een oplossing te vinden die perfect past bij jouw bedrijf.

  Als je op zoek bent naar maatwerk voor je website of applicatie, neem dan contact met ons op. We bespreken graag je wensen en behoeften en maken een offerte op maat.

 • Zijn jullie goed bereikbaar?

  Ja, wij zijn als Endless Webdesign goed bereikbaar. Je kunt ons telefonisch bereiken op 0321-336321. Ons kantoor is gevestigd aan de Drieslag 30 in Dronten. Je kunt gratis voor de deur parkeren.

  Hier zijn enkele aanvullende details over hoe je ons kunt bereiken:

  • Telefoonnummer: 0321- 336321
  • Adres: de Drieslag 30, Dronten
  • Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur
  • Parkeren: Gratis voor de deur


  P.s. we hebben uitstekende koffie.


 

Ontwikkeling

 • Wordt er gebruik gemaakt van bestaande thema's
  Nee, voor de nieuwe website wordt er geen gebruik gemaakt van een bestaand thema. De website is speciaal ontworpen voor het bedrijf, en de look and feel is afgestemd op de huisstijl van het bedrijf. De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, en het is gemakkelijk om nieuwe pagina's en berichten toe te voegen. De website is ook flexibel, zodat het bedrijf de website later kan aanpassen aan zijn eigen behoeften.
 • Hoe wordt de look en feel van de website bepaald
  De look en feel van een website wordt bepaald door een aantal factoren, waaronder:
  • Het doel van de website: Wat wil je bereiken met je website? Wil je klanten informeren, verkopen of een bepaald imago creëren?
  • De doelgroep van de website: Wie zijn je bezoekers? Wat zijn hun interesses en behoeften?
  • De huisstijl van je bedrijf: Als je bedrijf al een huisstijl heeft, dan moet deze ook terugkomen op je website.
  • De kleuren: Kleuren kunnen een grote impact hebben op de uitstraling van je website. Kies kleuren die passen bij je doelgroep, je doel en je huisstijl.
  • De typografie: De typografie die je kiest, moet duidelijk en leesbaar zijn. Kies een font dat past bij je huisstijl en je doelgroep.
  • De afbeeldingen: Afbeeldingen kunnen je website visueel aantrekkelijker maken, maar zorg ervoor dat ze relevant zijn voor je content en dat ze van goede kwaliteit zijn.
  • De lay-out: De lay-out van je website moet overzichtelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Zorg ervoor dat je bezoekers snel en eenvoudig de informatie kunnen vinden die ze zoeken.
 • Kan ik de functionaliteit later uitbreiden

  De nieuwe website is ontworpen om mee te groeien met je bedrijf. Je kunt eenvoudig zelf pagina's en berichten toevoegen, en je kunt de styling van de website aanpassen aan je eigen wensen. Als je later nieuwe functionaliteit wilt toevoegen, is dat geen probleem. We hebben een groot aantal modules beschikbaar die we eenvoudig kunnen inbouwen. Je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt.

  Hier zijn enkele van de voordelen van onze nieuwe website:

  • Makkelijk te beheren: je kunt eenvoudig zelf pagina's en berichten toevoegen, en je kunt de styling van de website aanpassen aan je eigen wensen.
  • Flexibel: je kunt later nieuwe functionaliteit laten inbouwen zonder dat je de hele website hoeft te herontwerpen.
  • Betaalbaar: je betaalt alleen voor de modules die je gebruikt.

  Als je op zoek bent naar een website die meegroeit met je bedrijf, dan is onze nieuwe website de perfecte oplossing voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

 • Wat is responsive webdesign

  Responsive webdesign is een methode om ervoor te zorgen dat een website er goed uitziet en werkt op een breed scala aan apparaten, zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Responsive websites gebruiken CSS Media Queries om de lay-out van de website aan te passen aan de grootte van het scherm. Dit betekent dat de website er altijd goed uitziet, ongeacht op welk apparaat het wordt bekeken.

  Responsive webdesign is een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van websites in 2023. Meer en meer mensen gebruiken mobiele apparaten om op het internet te surfen, dus het is belangrijk dat je website er goed uitziet en werkt op deze apparaten. Responsive webdesign kan je helpen om meer bezoekers op je website te krijgen en om je website gebruiksvriendelijker te maken.

  Er zijn een aantal voordelen aan responsive webdesign:

  • Responsive websites zijn gebruiksvriendelijker voor mobiele gebruikers.
  • Responsive websites kunnen helpen om meer bezoekers op je website te krijgen.
  • Responsive websites zijn beter vindbaar in zoekmachines.
  • Responsive websites zijn kostenbesparend, omdat je niet twee verschillende websites hoeft te maken voor desktop en mobiele apparaten.

  Als je een website wilt ontwerpen, dan is responsive webdesign een goede keuze. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je website er goed uitziet en werkt op een breed scala aan apparaten.

 • Wat is een webapplicatie
  Een webapplicatie is een programma dat op een webserver wordt uitgevoerd en via een webbrowser kan worden benaderd. Webapplicaties worden vaak gebruikt voor taken zoals e-mail, online bankieren, winkelen en sociale media.

  Webapplicaties zijn gebouwd met behulp van HTML, CSS en JavaScript. HTML wordt gebruikt om de structuur van de webpagina te definiëren, CSS wordt gebruikt om de weergave van de webpagina te stylen en JavaScript wordt gebruikt om interactie met de webpagina mogelijk te maken.

  Webapplicaties zijn een populaire manier om gebruikers toegang te bieden tot informatie en diensten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en toegankelijk vanaf elke computer met een internetverbinding. Webapplicaties zijn ook schaalbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van een groeiende gebruikersbasis.

 

SEO

 • Wat is zoekmachine optimalisatie SEO
  Zoekmachine optimalisatie (search engine optimization ofwel SEO) is een onderdeel van de marketing mix, naast content marketing, social media en e-mail marketing is SEO een manier om aandacht te generen voor (een deel van) uw website. waarbij een zoekactie die resulteert in een oplossing voor een probleem of behoefte zal tot een goede conversie kunnen leiden.

  Het zoekmachine optimalisatie traject van uw website start altijd met een grondige analyse van de huidige situatie. Op basis van deze analyse zullen wij het maximale rendement en een zo hoogst mogelijke conversie proberen te bereiken. Zoekmachine optimalisatie is één van de kernactiviteiten van Endless webdesign, daarom zijn wij Google partner. Google is immers de grootste en meest gebruikte zoekmachine op het internet.
 • Wat is een backlink
  Een backlink is een link die een website verkrijgt van een ander domein. In de ogen van Google zijn deze linkjes erg waardevol voor de autoriteit van een website. Het toevoegen van backlinks geeft je website dus een gigantische SEO boost. Het verkrijgen van een backlink is echter niet eenvoudig. Een website moet een reden hebben om naar jou te linken en iets van zijn eigen waarde af te staan.

  De waarde van een backlink kan variëren. Deze waarde wordt bepaald door de relevantie en autoriteit van de website waar de link zich bevindt. Als een loodgieter bijvoorbeeld een backlink krijgt van een slager, heeft deze link weinig waarde. Daarentegen heeft een backlink van een andere loodgieter veel meer waarde.

  Bij het verzamelen van backlinks is het belangrijk om waardevolle links te verkrijgen, zodat jouw domein daadwerkelijk profiteert. Het is echter van essentieel belang om nooit links te kopen. Dergelijke praktijken zijn schadelijk en Google merkt het op wanneer je op een onnatuurlijke manier aan backlinks probeert te komen.

  Een backlink draagt bij aan de autoriteit van een website. Backlinks werken uitstekend om autoriteit op te bouwen voor je website. Het is als het ware een compliment dat je ontvangt vanaf een andere website. In de ogen van Google heeft dit een zeer positieve invloed op de zoekmachine-optimalisatie. Immers, de andere website biedt iets op door naar jouw website te linken. Wanneer bezoekers op zo'n link klikken, belanden ze namelijk op een ander domein.
 • Wat is een sitemap?
  Een sitemap kan worden vergeleken met de inhoudsopgave van een boek en biedt een overzicht van alle pagina's die te vinden zijn op een website. Er zijn twee soorten sitemaps: een voor bezoekers en een speciaal voor zoekmachines. Een "gewone" sitemap is eigenlijk gewoon een lijst met links naar alle pagina's op de website, waardoor bezoekers gemakkelijker kunnen navigeren, vooral op grote websites. Aan de andere kant is er de XML-sitemap, die specifiek is ontworpen voor zoekmachines zoals Google en niet via de frontend van de website toegankelijk is.

  De XML-sitemap is bedoeld om de Google-bot te helpen bij het doorzoeken van de website. Met een sitemap voorkom je dat de zoekrobot pagina's overslaat, vooral als er geen interne links naar die pagina's bestaan. Bovendien helpt de structuur van de sitemap Google om beter te begrijpen welke verbanden er zijn tussen verschillende pagina's en waar ze over gaan. Dit is gunstig voor de weergave van jouw pagina's in de zoekresultaten.

  Er zijn verschillende online tools beschikbaar waarmee je een XML-sitemap kunt maken. Als je website op WordPress draait, kun je ook de handige SEO-plugin Yoast gebruiken. Deze maakt automatisch een XML-sitemap voor je aan en werkt deze bij wanneer je een nieuwe pagina aan je website toevoegt.

  Hoewel de XML-sitemap bedoeld is voor zoekmachines, is het een misvatting om te denken dat de HTML-sitemap alleen voor gebruikers is. Een HTML-sitemap draagt namelijk wel degelijk bij aan zoekmachineoptimalisatie. Met een HTML-sitemap, die je gemakkelijk zelf kunt maken, zorg je ervoor dat de "link juice" - de linkwaarde van je website - gelijkmatig wordt verdeeld over je site. De sitemap bevindt zich meestal in de footer van je website, waardoor er indirect vanaf de homepage naar alle onderliggende pagina's wordt gelinkt. Omdat de linkwaarde van de homepage doorgaans het hoogst is van de hele website, profiteren de andere pagina's van een boost vanaf de homepage.

  Hoe informeer je Google over je sitemap? Nadat je een (XML-)sitemap hebt aangemaakt, wil je natuurlijk dat Google op de hoogte is van het bestaan ervan, zodat de zoekrobot je website goed kan crawlen. Dit kun je doen door een link naar de sitemap toe te voegen aan je robots.txt-bestand. Dit bestand is namelijk het eerste wat de Google-bot bekijkt wanneer hij je website bezoekt. Daarnaast kun je de sitemap handmatig naar Google verzenden via Google Search Console.
 • Wat is een link
  Een hyperlink, ook wel bekend als een link, is een verwijzing van de ene webpagina of website naar een andere webpagina of website. Met behulp van HTML-code kan een hyperlink worden gekoppeld aan een woord, een reeks woorden, een afbeelding of een banner.

  Hyperlinks fungeren als de 'lijm' van het internet, waardoor alle webpagina's met elkaar verbonden zijn. Ze maken het mogelijk om gemakkelijk informatie op het web te bereiken, zowel tussen verschillende websites als binnen dezelfde website.

  Naast het verbinden van webpagina's, spelen hyperlinks ook een belangrijke rol in de werking van zoekmachines. Hoe meer links er naar een bepaalde website verwijzen, des te beter vindbaar wordt deze website bij gerelateerde zoektermen in zoekmachines zoals Google. Het proces van het actief vergaren van links om de positie van een website in zoekmachines te verbeteren, wordt linkbuilding genoemd.

 

SEA

 • Wat betekend SEA

  SEA staat voor Search Engine Advertising. Het is een vorm van online marketing waarbij bedrijven betaalde advertenties plaatsen in zoekmachines. SEA-advertenties verschijnen bovenaan of onderaan de zoekresultatenpagina's, en ze worden getarget op zoekwoorden die relevant zijn voor het product of de dienst die het bedrijf aanbiedt.

  SEA is een effectieve manier om meer websiteverkeer te genereren en leads te genereren. Het is ook een relatief goedkope vorm van online marketing, aangezien bedrijven alleen betalen wanneer iemand op hun advertentie klikt.

  Er zijn verschillende soorten SEA-advertenties, waaronder:

  • Tekstadvertenties: Dit zijn de meest voorkomende soort SEA-advertenties. Ze zijn korte, geschreven advertenties die verschijnen bovenaan of onderaan de zoekresultatenpagina's.
  • Displayadvertenties: Dit zijn afbeeldingsadvertenties die op verschillende plaatsen op het internet kunnen verschijnen, zoals op websites, in sociale mediafeeds en in e-mailberichten.
  • Videoadvertenties: Dit zijn videoadvertenties die op YouTube en andere videowebsites kunnen verschijnen.

  SEA kan een effectieve manier zijn om meer websiteverkeer te genereren en leads te genereren. Het is echter belangrijk om SEA op de juiste manier te gebruiken om de beste resultaten te behalen. Hier zijn enkele tips voor het effectief gebruiken van SEA:

  • Kies de juiste zoekwoorden: De zoekwoorden die je kiest voor je SEA-advertenties zijn van cruciaal belang voor het succes van je campagne. Zorg ervoor dat je zoekwoorden kiest die relevant zijn voor je product of dienst, en die door veel mensen worden gezocht.
  • Schrijf effectieve advertenties: De advertenties die je gebruikt voor je SEA-campagne moeten kort, duidelijk en overtuigend zijn. Zorg ervoor dat je de voordelen van je product of dienst vermeldt, en dat je een call to action toevoegt.
  • Volg de resultaten van je campagne: Het is belangrijk om de resultaten van je SEA-campagne te volgen om te zien of je je doelen bereikt. Er zijn verschillende tools beschikbaar die je kunnen helpen om de resultaten van je campagne te volgen, zoals Google AdWords.

  Door deze tips te volgen, kun je een effectieve SEA-campagne opzetten die je helpt om je zakelijke doelen te bereiken.

 • Wat is Google Ads

  Google Ads is een online advertentieplatform van Google waarmee bedrijven reclame kunnen maken via zoekcampagnes, bannercampagnes, videocampagnes, shopping-campagnes en app-campagnes.

  Met Google Ads kun je je bedrijf laten zien aan mensen die al op zoek zijn naar wat je aanbiedt. Je kunt je advertenties targeten op specifieke zoektermen, interesses, locaties en demografische gegevens. Je kunt ook bepalen hoeveel je wilt betalen per klik op je advertentie.

  Google Ads is een zeer effectieve manier om meer verkeer naar je website te sturen en meer leads en sales te genereren.

  Hier zijn enkele van de voordelen van Google Ads:

  • Je kunt je advertenties targeten op mensen die al op zoek zijn naar wat je aanbiedt.
  • Je kunt bepalen hoeveel je wilt betalen per klik op je advertentie.
  • Google Ads is een zeer effectieve manier om meer verkeer naar je website te sturen.
  • Je kunt je resultaten meten en bijsturen.

  Als je op zoek bent naar een manier om meer verkeer naar je website te sturen en meer leads en sales te genereren, dan is Google Ads een geweldige optie.

 • Wat zijn USP's

  USP staat voor Unique Selling Points. Het zijn de unieke kenmerken van je bedrijf of product die het onderscheiden van de concurrentie. USP's kunnen een voordeel zijn voor je bedrijf, omdat ze je helpen om meer klanten te trekken en je verkopen te verhogen.

  Er zijn veel verschillende soorten USP's, maar hier zijn een paar voorbeelden:

  • Een betere prijs
  • Een betere kwaliteit
  • Een betere service
  • Een uniek product of dienst
  • Een sterk merk
  • Een gevestigde reputatie
  • Een loyale klantenkring

  Als je eenmaal je USP's hebt geïdentificeerd, is het belangrijk om ze te communiceren met je doelgroep. Je kunt dit doen via je website, je marketingmateriaal en je verkoopgesprekken. Door je USP's te communiceren, kun je ervoor zorgen dat je klanten weten waarom ze voor jouw bedrijf of product moeten kiezen.

  Hier zijn een paar tips voor het communiceren van je USP's:

  • Wees duidelijk en bondig.
  • Gebruik sterke taal en beelden.
  • Focus op de voordelen voor je klanten.
  • Maak je USP's onderscheidend.
  • Herhaal je USP's regelmatig.

  Door deze tips te volgen, kun je je USP's effectief communiceren en je bedrijf een voorsprong geven op de concurrentie.

 • Wat is een Google partner
  Een Google Partner is een bedrijf dat is gecertificeerd door Google om Google-producten en -services te verkopen, implementeren en ondersteunen. Google Partners hebben een uitgebreide kennis van Google-producten en -services en kunnen bedrijven helpen om deze producten en services op de meest effectieve manier te gebruiken.

   
 • Wat is een social media campagne
  Een sociale media campagne is een reeks geplande activiteiten die worden uitgevoerd op sociale media om een ​​specifiek doel te bereiken, zoals het vergroten van merkbekendheid, het genereren van leads of het verhogen van verkopen.

  Sociale media campagnes kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan doelen te bereiken, waaronder:
  • Merkbekendheid vergroten
  • Leads genereren
  • Verkopen verhogen
  • Klantloyaliteit vergroten
  • Klantondersteuning verbeteren
  • De reputatie van het merk verbeteren
  • Het publiek informeren over nieuwe producten of diensten
  Om een ​​effectieve sociale media campagne te maken, is het belangrijk om een ​​duidelijk doel in gedachten te hebben, een doelgroep te identificeren en relevante content te creëren die aansluit op de interesses van je doelgroep. Je moet ook je campagne goed plannen en uitvoeren en de resultaten nauwkeurig volgen om te zien of je je doelen bereikt.

  Hier zijn enkele tips voor het creëren van een effectieve sociale media campagne:
  • Stel een duidelijk doel in gedachten. Wat wil je bereiken met je campagne?
  • Identificeer je doelgroep. Wie wil je bereiken met je campagne?
  • Creëer relevante content. Zorg ervoor dat je content relevant is voor je doelgroep en aansluit op hun interesses.
  • Plan je campagne goed. Bepaal wanneer je je content gaat posten en welke kanalen je gaat gebruiken.
  • Volg de resultaten van je campagne. Zorg ervoor dat je de resultaten van je campagne nauwkeurig volgt om te zien of je je doelen bereikt.
  Sociale media campagnes kunnen een effectieve manier zijn om je zakelijke doelen te bereiken. Door deze tips te volgen, kun je een effectieve campagne creëren die je helpt om je doelgroep te bereiken en je zakelijke doelen te realiseren.
 • Wat is internetmarketing
  Internet marketing is de term die wordt gebruikt om de marketingactiviteiten van een bedrijf te beschrijven die worden uitgevoerd via internet. Dit omvat het gebruik van websites, sociale media, zoekmachines en andere online kanalen om klanten te bereiken en aan te spreken.

  Er zijn veel verschillende soorten internetmarketing, maar enkele van de meest voorkomende zijn:
  • Zoekmachinemarketing (SEM): dit omvat het gebruik van betaalde advertenties om de website van een bedrijf bovenaan de zoekresultaten van zoekmachines te laten verschijnen.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): dit omvat het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zonder dat er betaalde advertenties worden gebruikt.
  • Social media marketing: dit omvat het gebruik van sociale mediaplatforms zoals Facebook, Twitter en LinkedIn om klanten te bereiken en aan te spreken.
  • Contentmarketing: dit omvat het creëren en delen van waardevolle inhoud, zoals blogs, artikelen en video's, om klanten te informeren en te overtuigen.
  • E-mailmarketing: dit omvat het verzenden van e-mailberichten aan klanten om hen op de hoogte te houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.
  Internet marketing is een krachtige tool die bedrijven kan helpen om hun doelgroep te bereiken, hun merkbekendheid te vergroten en hun verkopen te verhogen. Door verschillende online marketingkanalen te combineren, kunnen bedrijven een effectieve marketingstrategie opzetten die hen helpt om hun zakelijke doelen te bereiken.
  Hier zijn enkele van de voordelen van internetmarketing:
  • Het is een effectieve manier om klanten te bereiken: internetmarketing kan worden gebruikt om klanten te bereiken over de hele wereld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Het is een kosteneffectieve manier om te adverteren: internetmarketing kan worden gebruikt om een groot aantal mensen te bereiken tegen een relatief lage prijs.
  • Het is een meetbare manier om resultaten te volgen: internetmarketingtools kunnen worden gebruikt om de resultaten van marketingcampagnes te volgen, zoals websiteverkeer, leads en verkopen.
  • Het is een persoonlijke manier om te communiceren met klanten: internetmarketing kan worden gebruikt om een persoonlijke band op te bouwen met klanten door middel van e-mailmarketing, sociale media en andere online kanalen.
  Als je een bedrijf hebt, dan is internetmarketing een essentieel onderdeel van je marketingstrategie. Door internetmarketing te gebruiken, kun je je doelgroep bereiken, je merkbekendheid vergroten en je verkopen verhogen.
   

 

CMS

 • Waarom Endless CMS
  Met het Endless Content Management Systeem kunt u op een heel eenvoudige manier uw website van nieuwe informatie voorzien.​

  In ons CMS is het beheer identiek aan de openbare pagina's, zodat u altijd weet waar in de website u aan het werk bent. De voordelen hiervan zijn evident: geen verwarring maar helder en duidelijke navigatie. U benadert de website in het beheer, net zoals als u op uw website surft. U bladert naar de te bewerken pagina en doet uw aanpassingen.
  Dit in tegenstelling tot Wordpress waar navigatie en content gescheiden zijn. 

  Het Endless CMS is gebaseert op maatwerk en gaat niet uit van een standaard thema.  Bekijk hier de uitgebreide omschrijving.
  .

 • Wat betekend CMS
  Content Management Systeem
  CMS staat voor: Content Management Systeem en wordt veelal gebruikt als het systeem achter een website. Het stelt (bijna) iedereen in staat om een geslaagde website, gebruiksvriendelijk te onderhouden en te beheren. Bovendien hoef je voor een dergelijk systeem, niet of nauwelijks kennis nodig te hebben van HTML.
 • Wat is Wordpress
  Wat is WordPress
  WordPress is een, open-source platform voor het maken van websites. Op een meer technisch niveau is WordPress een content managementsysteem (CMS) geschreven in PHP dat gebruikmaakt van een MySQL-database. In niet-geektaal is WordPress de gemakkelijkste en krachtigste blog- en websitebouwer die er bestaat.
  WordPress is een uitstekend websiteplatform voor een verscheidenheid aan websites. Van bloggen tot e-commerce tot zakelijke en portfoliowebsites, WordPress is een veelzijdig CMS. Ontworpen met bruikbaarheid en flexibiliteit in het achterhoofd, is WordPress een geweldige oplossing voor zowel grote als kleine websites.

  WordPress is Flexibel
  WordPress sites zijn hosting en webdesign onafhankelijk, dit betekend dat je de website gemakkelijk kunt verhuizen naar een andere hosting partij en webdesign bureau. Als er op maat gemaakte plug-ins zijn geleverd kan hier wel een aparte clausule voor zijn gemaakt, maak hiervoor goeie afspraken met je webdesignbureau.

  WordPress is zoekmachine vriendelijk
  Je wilt dat jouw website vindbaar is in de zoekmachine. En WordPress is zeer zoekmachine vriendelijk, WordPress genereert automatisch titel-tags en metabeschrijvingen voor al jouw pagina’s en artikelen. Hiermee worden zoekmachines op de hoogte gebracht van je content, waardoor deze geïndexeerd wordt en mogelijk hoger in de rankings wordt geplaatst. Daarnaast zijn er tal van prima SEO plug-ins om je website zeer zoekmachine vriendelijk te maken.


 
Zullen we
afspreken? Goed idee