Portfolio
home   /   portfolio  /   websites
Vorige Volgende

Androïd app Farm Date

farmdate.jpg

 

Voor boerendatingsite Farm Date ontwikkelde Endless volledig in iegen beheer een Andoïd app om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen en hen te voorzien van een modern communicatiemiddel.

Farm Date is in 2001 (ver voor de eerste uitzending van Boer zoekt Vrouw) opgezet om agrariërs en mensen met een voorliefde voor het platteland bij elkaar te brengen op het internet, als het ware een virtuele sociale brug te slaan tussen boer en burger. Hen een ontmoetingsplaats te geven waar ze op zoek kunnen gaan naar een levenspartner of een gezellige vriend of vriendin. 

Om dit nog eenvoudiger te maken heeft Endless webdesign een Androïd Farm Date app ontwikkeld. De app is vooral bedoeld om het contact tussen deelnemers van Farm Date te vereenvoudigen, het mailverkeer wordt getoond in een gebruiksvriendelijke omgeving die wel wat weg heeft van het populaire WhatsApp.

Je vindt de Farm Date app hier:Let op: Om de Farm Date app te egbruiken is een profiel op de website www.farm-date.com vereist.


Zullen we
afspreken? Goed idee