Nieuws
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Robert Vijn Traktoren in een nieuw jasje

Robert Vijn Traktoren B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van tractoren, machines en werktuigen. Voor Robert Vijn Traktoren maakte Endless webdesign een nieuwe website die gebruikersvriendelijk is voor zowel de gebruiker als de beheerder.

Robert Vijn Traktoren B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van tractoren, machines en werktuigen.

Zij verkopen zowel nieuwe als gebruikte tractoren van diverse merken. Zoals; Kubota, Iseki, Yanmar, Mitsubishi etc. Deze tractoren verkopen zij aan bedrijven, particulieren en wederverkopers in binnen en buitenland. Met een voorraad van minimaal 100 tractoren bieden zij een zeer ruime keuze voor iedereen die een compacte tractor zoekt. Ook leveren zij nieuwe en gebruikte onderdelen voor alle merken en typen compact tractoren. Veelal uit voorraad leverbaar. .

Met de website www.vijntraktoren.nl wordt informatie aanvragen over een minitractor of werktuig wel heel aantrekkelijk. Het beheer van de site is uitgebreid en gebruikersvriendelijk: een MySQL database met volledig CMS systeem voorzien van auto-resizer voor het toevoegen van foto materiaal.

Terug naar overzicht

Zullen we
afspreken? Goed idee