Nieuws
home   /   nieuws  /   nieuwsarchief

Nieuwe website voor Van Dijk de Jongh Notarissen

Voor Van Dijk De Jongh Notarissen heeft Endless webdesign een tweede website gebouwd. Na "De Planners" was ook het notariaat aan een nieuwe website toe.

Van Dijk De Jongh Notarissen & Estate Planners is een klantgericht kantoor met momenteel circa 20 enthousiaste medewerkers. wij zijn daarmee één van de grotere kantoren in de provincie Flevoland.

Wij zijn van alle markten thuis. Onze oplossingen gaan verder dan alleen een akte. Door net dat stukje extra advies te geven, bieden wij u toegevoegde waarde. Wij bieden maatwerk waar dat nodig is, maar leveren ook meer gestandaardiseerde diensten en kunnen daardoor efficiënt en in een goede prijs/kwaliteitverhouding opereren.

In uw belang wijzen wij u erop dat er via internet en andere media zogenaamde goedkope aanbieders van notarisdiensten zich op de notariële markt begeven. Bij veel van deze aanbieders dient u zelf veel stukken aan te leveren en een aantal zaken zelf te verzorgen. Ook worden u achteraf vaak extra kosten in rekening gebracht voor werkzaamheden als telefonisch contact, het versturen van een brief etcetera. Zaken die bij ons behoren tot de standaardwerkzaamheden waarvoor wij u geen extra kosten in rekening brengen.

Details: cms system met nieuws en nieuwsbrieven module.

www.notaris-dronten.nl

Terug naar overzicht

  • Stuur als link
Zullen we
afspreken? Goed idee